SANAT ETKİNLİĞİ İLKBAHAR AĞACI

NEŞELİ KALPLER RAKAMLARI ÖĞRENMEYE DEVAM EDİYOR.

SEVGİ GEMİSİ SINIFI KÜTÜPHANE HAFTASI ETRKİNLİKLERİ

SEVGİ GEMİSİ SINIFI ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ

SEVGİ GEMİSİ SINIFI 27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Mart ayını son haftası Türkiye'de Kütüphane Haftası olarak kutlanıyor.

1964 yılından beri kutlanan haftada, kütüphanelerin sevilmesi ve daha çok kullanılması amacıyla etkinlikler düzenleniyor. Bu sene 28 Mart ile başlayan hafta Kütüphaneler Haftası olarak pek çok etkinliği barındırıyor.

Kütüphane Haftası, Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanıyor.

Haftanın amacı, vatandaşların kütüphaneleri yakından tanımalarını sağlayarak kütüphanelerden daha çok yararlanmalarını sağlamak olarak belirtiliyor. 11 Ocak 2012 tarihli resmî gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Halk Kütüphaneleri Yönetmeliği"ne göre kütüphaneler, hafta boyunca Türk Kütüphaneciler Derneği yanı sıra, diğer mesleki sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği yaparak kutlama yapabiliyor.

Hafta süresince kütüphanenin önemi, kütüphaneciliğin sorunları kamuoyuna duyuruluyor.

Okullarda kitap okuma ve kütüphane kullanma zevki, sevgisi ve alışkanlığının kazandırma amacıyla bilgi kaynakları ve kütüphane hizmetlerine yönelik bilgiler verme, çevredeki kütüphaneler geziler düzenleme gibi etkinlikler düzenleniyor.

Kütüphane Haftası'nın ilki, 1964 yılının 23-29 Kasım günlerinde kutlandı.

SEVGİ GEMİSİ ANA SINIFI RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU RAMAZAN HATIRASI PANOSU

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEĞİNE SAĞLIK....

NEŞELİ KALPLER ANA SINIFI TOHUM EKİYOR.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçe Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Şubesinin "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2023" konulu yazısı ekte sunulmuştur.

SEVGİ GEMİSİ SINIFI BİTKİLERİN İHTİYAÇLARINI ÖĞRENİYOR.

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI SANAT ETKİNLİĞİ İLKBAHAR MEVSİMİ

KODLA BÜYÜ ETKİNLİKLERİ İLE PYTHON ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFININ ZEKA GELİŞTİRİCİ ÇALIŞMALARI

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFININ ZEKA GELİŞTİRİCİ ÇALIŞMALARI