Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu hafta içinde gönderilen yeni  öğrenci sıraları ve masaları ile okulumuzca yeni eğitim öğretim yılına hazırız.

Okulumuz adına başta emeği geçen  Rumelikavağı Güzelleştirme Derneği Başkanı Varol AYDIN'a  teşekkür eder, emeklerine minnettarız.

Okul Yönetimi

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI YIL SONU PARTİSİ

Haz

SEVGİ GEMİSİ SINIFI MEZUN OLUYOR.

Haz

NEŞELİ KALPLER ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN ALİ KUŞCU UZAY EVİ GEZİSİNDEN SEVİMLİ KARELER.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE SENE SONU KÜÇÜKLER  VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENMİŞTİR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

R.GÜNEY KILDIRAN ORTAOKULU

Haz

VE BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI DAHA BİTİRİYORUZ.. GURURLUYUZ. MEZUN OLAN 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILARLA DOLU MUTLU BİR HAYAT DİLİYORUZ.

R.GÜNEY KILDIRAN ORTAOKULU

LGS SINAVINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ

Sevgi gemisi sınıfı Yaza merhaba Uçurtma etkinliği️

SEVGİ GEMİSİ SINIFI YAPRAK BOYAMA İLE FATİH SULTAN MEHMET ETKİNLİKLERİ

SARIYER KAYMAKAMLIĞININ YÜRÜTTÜĞÜ S EN İYİ NARKOTİK POLİSİDİR ANNE SEMİNERİ 25/05/2023 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 13:30'DA  OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞMİŞ OLUP ,VELİLERİMİZİN KATILIMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKUL İDARESİ

KODLABÜYÜ.KODRİS İLE KODLAMA ÇALIŞMALARI

Eğlenceli blok tabanlı kodlama araçlarından biri olan kodlabüyü.kodris ile kodlama çalışmalarımız devam ediyor. Bölümler halinde ilerleme fırsatı sunan kodlabüyü.kodris, öğrencilerin ilerleme ve başarılarına göre öğrencilere çeşitli sertifika kazanma imkanı sunmaktadır. 240 ve 459 yıldız almayı başaran öğrencilere Freshman ve Junior başarı sertifikaları verildi.

SEVGİ GEMİSİ SINIFI MÜZELER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

SEVGİ GEMİSİ SINIFI TAŞ DEVRİ ETKİNLİKLERİ