İSTANBUL / SARIYER - R.Güney Kıldıran Ortaokulu

Ara

OKULUMUZ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİ  REHBER ÖĞRETMENİMİZ SENA BAL ve SÜLEYMAN ÇETİNKAYA EŞLİĞİNDE LİSE TANITIM GEZİLERİ KAPSAMINDA AŞAĞIDA İSİMLERİ SUNULAN OKUL GEZİLERİ DÜZENLENMİŞTİR.

Aliakkanat Anadolu Lisesi

Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Kas

OKULUMUZ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİ  REHBER ÖĞRETMENİMİZ SENA BAL ve İMAM KARADOĞAN EŞLİĞİNDE LİSE TANITIM GEZİLERİ KAPSAMINDA AŞAĞIDA İSİMLERİ SUNULAN OKUL GEZİLERİ DÜZENLENMİŞTİR.

İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

Rotary 100.Yıl Anadolu Lisesi

Özdemir Sabancı Emirgan Anadolu Lisesi

Kas

OKULUMUZ BAHÇESİNDEKİ TARİHİ AĞAÇLAR SARIYER BELEDİYESİ EKİPLERİNCE ARA TATİLDE BUDANMIŞTIR.

OKULUMUZ ANASINI ETKİNLİKLERİNDEN KARELER

Ekm

R. Güney Kıldıran Ortaokulu olarak 7-22 Ekim tarihleri arasında tüm Dünya genelinde katılımların sağlandığı Codeweek(Kod Haftasına) katıldık Etkinliğimizi Codeweek sitesinde "100. Yılı Kodla" ismiyle oluşturduk ve katılım sertifikamızı aldık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

KELEBEKLER ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN  REHBER ÖĞRETMENİ SENA BAL İLE MASAL KİTABI  DİNLENME SAATİNDEN KARELER

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI SUNUMU

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DENİZ YILDIZI ANASINIFININ ETKİNLİKLERİNDEN  SEVİMLİ KARELER

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Bu bağlamda il/ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince oluşturulacak konu soru dağılım tablolarına örnek oluşturması açısından temel eğitim ve ortaöğretimdeki farklı branş ve sınıf düzeylerinde "konu soru dağılım tabloları" yayımlanmıştır. İl sınıf/alan zümreleri ile Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlükleri yayımlanan konu soru dağılım tablosu örnekleri temelinde kendi dokümanlarını hazırlayacak ve ilan edecektir.

Okul genelinde yapılacak ortak yazılı sınavlara yönelik açıklama ve örnek senaryolar ve soru örnekleri https://odsgm.meb.gov.tr/ adresinde yayımlanacaktır.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Ekm

7-22 Ekim tarihleri arasında tüm Dünya genelinde katılımların sağlanacağı Codeweek(Kod Haftasına) okul olarak katılacağız. Etkinliğimizi Codeweek sitesinde "100. Yılı Kodla" ismiyle oluşturduk. 5. ve 6. sınıflarda bilgisayarsız kodlama da dahil olmak üzere birçok etkinlikle öğrencilerimizi Kodlama konusunda teşvik etmeyi planlıyoruz.

Toplantı Tarihi: 19/10/2023

Toplantı Saati: 14.00