Sanal olarak gezilebilecek müzelerin bağlantılarına ulaşmak için aşağıda yer alan linki tıklayınız.

Milli Eğitim Bakanlığının, Anneler Günü için hazırladığı videoda, farklı yaş ve meslek gruplarından anneler, salgın döneminde yaşadıklarını anlattı.

Çocuklarını 9 ay karnında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz.

Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Bizde bu anlamlı günde okulumuz olarak "ANNEMİN AĞACI" kampanyasına katılarak ,annelerimiz için fidan sahiplendik.

Sizlerde bu kampanyaya katılmak isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayıp,açılan sayfadaki bilgileri doldurabilirsiniz.

ANNEMİN AĞACI LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Paha biçilemeyen tek şey anne sevgisidir. Anneler gününüz kutlu olsun.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dijital ortamlarda şifre güvenliğinin nasıl sağlanabileceğine ilişkin ailelere tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere her gün farklı ve ilgi çekici kaynaklarlar sunarak çocukların bulunduğu her yerde eğlenceli bir öğrenme ortamı yaratmayı amaçlayan Millî Eğitim Bakanlığı, bu kez öğrencileri bir keşif yolculuğuna davet ediyor.   Bu yolculukta farklı alanlardan, her biri birbirinden ilginç sorular yer alıyor ve elbette cevapları da...   Çocukların merak duygusundan beslenen "Bilim Kâşifleri" adlı e-kitap çalışması, çocukların yeni sorularla yeni bilgilere ulaşmalarına rehberlik ediyor.   "Her yeni içerik, yeni bir soruyla başlar ve seni yeni bir keşfe sürükler." ifadelerine yer verilen kitapta 50 farklı içerik yer alıyor.

EVDE EĞİTİM PAKETİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Millî Eğitim Bakanlığı, çocuklar ve gençleri bilim dünyasına ait birçok soruyla keşfe davet ediyor. "Yapay zekâ düşünebilir mi? Zamanda yolculuk mümkün mü? Sesleri görebilir miyiz?" gibi 50 farklı soruya yanıt veren ve konularla ilgili bilgi derinleştirici deneyler sunan "Bilim Kâşifleri",  e-kitap olarak meb.gov.tr adresimizdeki "Evde Eğitim Paketi" bölümünde erişime açıldı. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bilim Kâşifleri" çalışmasını "Ev ortamında geçen bugünlerde gençlerimizin ve çocuklarımızın merak duyarak, keyif alarak takip edecekleri yepyeni bir içerik daha hazırladık." diyerek Telegram kanalından duyurdu.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Akşam TV web kanalı canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin merak edilen soruları cevapladı.

26 Nisan - 02 Mayıs 2021 Yayın Akışını PDF olarak görüntülemek için TIKLAYINIZ.

Tüm Veli ve Öğrencilerimizin dikkatine!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda;

Milli Eğitim Bakanlığımızca  Aşağıda yer alan tedbirler açıklanmıştır.

Ülkemiz genelinde uygulanan Kovid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçiş konusunda bazı yeni kararlar alınmıştır.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü için öğrencilerimizin hazırladığı çalışmalar.