2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı yeni kayıtlarımız ile ilgili duyurumuzdur.

Öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağlamak, bilim ve teknolojiye olan meraklarını güçlendirmek ve doğayla ilgili farkındalıklarını artırmak amacıyla hazırlanan ilkokul kitabında 36, ortaokul kitabında ise 35 konu başlığı altında okuma metinleri, etkinlikler, oyunlar ve bulmacalar yer alıyor. Kitaplarda yer alan 25 oyun ve bulmaca etkinliği, öğrencilerin çevrim içi uygulama yapması amacıyla etkileşimli olarak düzenlendi. Ayrıca 12 etkinlik de öğrencilerin daha kolay uygulama yapmasını sağlamak amacıyla videolarla desteklendi.

İlkokul 2, 3 ve 4. sınıflarla ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, kitaplara çevrim içi olarak yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden ulaşabilecek.

Değerli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrenciler,

2022 Yaz Okulu ve 2022 Yaz DYK Kursları öğretmen ve öğrenci başvuruları 04.07.2022 Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır.

Okul başarısında ailelerin rolü ile ilgili olarak okulumuz rehberlik servisi tarafından okulumuz velilerine broşür hazırlanmıştır.

Bakanlığımız 8. Sınıflar İçin LGS Çalışma Kitabı Hazırladı

Fani dünyada ebedi hayata irtihal eden ve adına okulumuza Robotik Sınıfı yapılan Ahmet YAZICI'yı arefe gününde ziyaret etmek isteyen öğrencilerimiz mezar başlarında dua ettiler.

Kütüphaneler, bilgi yuvasıdır. Okumayı ve öğrenmeyi seven öğrencilerimiz için onlarca kitapla donattığımız kütüphanemizde öğrencilerimiz kendilerini mutlu hissedecekler ve keyifli vakit geçireceklerdir.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefi olan ''Psikolojik Sağlamlık'' konusu ile ilgili olarak okulumuz velileri için afiş hazırlanmıştır.

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz ''Kavak Sinema Günleri Projesi'' kapsamında film izlenmiştir.

Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencilerimizle birlikte okul bahçemizde kitap okuma saati düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz diğer öğrencilerde farkındalık oluşturmayı amaçlamıştır.

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin derslerde edindikleri matematiksel bilgi ve becerilerini geliştirmelerini sergilemelerini sağlamak, matematik bilgisinin ve matematik sevgisinin sorular yoluyla yaygınlaştırılması, öğretmen ve öğrenciler arasında ortak bir matematik kültürünün oluşturulup yaygınlaştırılması amaçlarıyla başlattığımız "Kavak Matematik'te Yarışıyor" adlı ödüllü bilgi yarışmamız başlıyor!!!!

2022 Afet Tatbikat Yılı ve 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında tüm Türkiye'de eş zamanlı "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

Okulumuzda  gerçekleştirilen tatbikata  öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve mahalle muhtarımız sayın Sinan DEMİRCİ katıldı.

Şbt

TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşan Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmî Gazete'de yayımlandı. Millî Eğitim Bakanı Özer sosyal medyadan yaptığı değerlendirmede "Başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun. Tarihî nitelikteki bu adıma öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımıza eğitim camiamız adına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.