SAĞLIK BAKANLIĞI COVİD REHBERINDE GÜNCELLEME YAPTI.

Haz

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

"Telafide Ben de Varım" Programı Usul ve Esasları İçin tıklayınız.

EK - 1 VELİ İZİN DİLEKÇESİ için tıklayınız.

Değerli Velilerim,

Bakanlığımızın aldığı kararla öğrencilerimizin 2.dönem yazılı sınavlara katılmaları öğrenci-veli isteğine bırakılmıştır. Öğrencilerimiz 2.dönem yazılı sınavlara katılmamaları halinde önceki ders notları geçerli olacaktır. Yüz yüze yapılacak olan sınavlara katılmaları halinde ise, yazılı sınavlardan aldıkları notlar geçerli olacaktır. Bu sebeple çocuğunuzun 2.dönem yazılı sınavlara katılmak isteyip istemediğini berlirten ıslak imzalı bir dilekçe ile EN GEÇ 26.05.2021 tarihine kadar okulumuz idaresine başvurmanız gerekmektedir. Bu önemli konuda lütfen fazla gecikmeden okul idaresine dilekçemizi teslim edelim.

Gülşah Öğdü

Ek: Dilekçe örnekleri (2 adet)

Bakanlığımız 12 Mayıs 2021 tarihinde aşağıda yer alan açıklamayı yayınlayayarak kamuoyuna duyurmuştur. Yapılacak farklı açıklamalar için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır.

Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, 17 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan dergi, bülten ve kataloglara müdürlüğün internet sayfasında yer alan E-Yayınlar sekmesinden ulaşılabilmektedir.

Müdürlüğün yayınladığı dergi, bülten ve kataloglara aşağıda yer verilmiştir.

AR-GE BÜLTENLERİMİZ

İstanbul AR-GE Bülteni (Ocak 2021) için tıklayınız.

İstanbul AR-GE Bülteni (Temmuz 2020) için tıklayınız

İstanbul AR-GE Bülteni (Ocak 2020) için tıklayınız.

İstanbul AR-GE Bülteni (Temmuz 2019) için tıklayınız.

İstanbul AR-GE Bülten (Ocak 2019) için tıklayınız

DERGİLERİMİZ

İstanbul Akademi (Sayı 3) için tıklayınız.

İstanbul Akademi (Sayı 2) için tıklayınız.

İstanbul Akademi (Sayı 1) için Tıklayınız.

İstanbul Eğitim ve Kültür Dergisi (Sayı 1) için tıklayınız

İstanbul Ölçme Değerlendirme ( Sayı 1) için tıklayınız.

BİRİM/ŞUBE BÜLTENLERİMİZ

Hârezmî Eğitim Modeli Bülteni (Sayı 1) için tıklayınız.

Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesi Bülteni (Haziran 2020) için tıklayınız.

Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesi Bülteni (Mayıs 2020) için tıklayınız.

Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesi Bülteni (Nisan 2020) için tıklayınız.

KATALOGLARIMIZ

Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara Yarışması Kataloğu için tıklayınız.

1. Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması Ürün Kataloğu için tıklayınız.

DİĞER

Evde Kal Günlükleri için tıklayınız

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI "BİZDEN" BÜLTENİ

03/03/2020 Tarihli Bülten için tıklayınız.

08/02/2020 Tarihli Bülten için tıklayınız

06/01/2020 Tarihli Bülten için tıklayınız

09/12/2019 Tarihli Bülten için tıklayınız

Değerli Velilerimiz;

Uzaktan Eğitim sürecinde öğretmenlerimizden okul idaremize gelen bilgilendirmeler ve yaşanan aksaklıklar sonrasında okulumuz "Uzaktan Eğitimde Uyulması Gereken Kurallar" tekrar hatırlatılma gereği duyulmuştur. Velilerimiz tarafından öğrencilerimizin Uzaktan Eğitim Sürecinde belirtilen kurallara göre hazır bulunuşluklarını sağlamak önem arz etmektedir. Velilerimize önemle duyurulur.

Konuyla ilgili dosyaya ulaşmak için TIKLAYINIZ

COVİD-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla alınan tedbirler doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığımız da bazı kararlar uygulamaya koymuştur. Buna göre yapılan değerlendirmelerde Ramazan Bayramını da içeren hafta (08/05/2021 Cumartesi tarihinden 16/05/2021 Pazar gününe kadar) eğitime ara verilmesi uygun görülmüştür.

Aksi bir açıklama yapılmadığı takdirde 17/05/2021 Pazartesi günü eğitim öğretime kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlıklı güzel günlerde buluşmak dileğiyle.

Dünyanın Eğitim Gündemi'nin 38. sayısı yayımlandı. Duyurulur.

Dosyayı görmek için Tıklayınız.

Dünyanın Eğitim Gündemi'nin 37. sayısı yayımlandı. Duyurulur.

Dosyayı görmek için Tıklayınız.

Dünyanın Eğitim Gündemi'nin 36. sayısı yayımlandı. Duyurulur.

Dosyayı görmek için Tıklayınız.

Bakanlığımız tarafından  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile çocuklarımız için çocuk gazetesi hazırlanmıştır.

Gazeteye ulaşmak için TIKLAYINIZ

24 Nisan 2021 Cumartesi günü Türk Kızılayı'nın öncülüğüyle RUMELİ KAVAĞI MAHALLESİ KAN BAĞIŞ ORGANİZASYONU yapılacaktır.

Kan vermek isteyen ve kan vermesine engel bir durumu olmayan tüm Rumeli Kavağı Sakinlerinin katılması dileğiyle.