Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanlığınca 2022-2023 eğitim öğretim yılında ana sınıfı, ilkokul ve ortaokula başlayacak öğrencilerin kayıtları, adrese dayalı olarak yapıldı.

2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercihleri 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak olup 20 Temmuz 2022 saat 17.00'ye kadar sürecek.

Haz

8. sınıf öğrencilerimizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine davetlisiniz.

Okulumuz Öğrencileri 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem 1. ortak sınav takvimi için tıklayınız.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Aile Okulu Projesi kapsamında başlayan eğitimler  44 saattir ve eğitim 8 konuyu içermektedir. Katılımda gönüllülük ve devamlılık esastır. Verilecek olan eğitimde süpervizör Okul Rehber Öğretmeni Sena BAL'dır. Kayıt olmak isteyen velilerimizin rehberlik servisine başvurması rica olunur.

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak amacıyla okulumuzda başlatılan "Kavak Sinema Günleri" projesinin üçüncüsü bu hafta 06.05.2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Öğrencilerimiz robotik kodlama sınıfı sayesinde kodlama programları ile eğlenerek kodlama yapmayı öğreneceklerdir.

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

lköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ders dağılımları ve soru sayılarında geçen yıla göre herhangi bir farklılık olmayacak. Sınavda tüm sınıf seviyelerine dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve sınav süresi 120 dakika olacak.    Fotoğraflı sınav giriş belgesi, sınav tarihinden en az 7 gün önce "www.meb.gov.tr" internet adresinden alınacak. Sınav 4 Eylül 2022 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.   Sınav sonuçları, 23 Eylül 2022'de "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak amacıyla okulumuzda "Kavak Sinema Günleri" projesi başlatıldı.

Okulumuz Öğrencileri 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem 1. ortak sınav takvimi için tıklayınız.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okuldaki etkinlik haber ve duyurularımızı paylaştığımız instagram hesabimızı takip etmek icin  kullanıci adımiz: rgkosariyer

Ya da bağlantıya tıklayarak okul hesabımıza ulasabilirsiniz: https://www.instagram.com/rgkosariyer/