7 Nisan her yıl Kişisel Verileri Koruma Günü olarak kutlanmaktadır. Bu özel günün amacı, kişisel verilerin önemini vurgulamak ve herkesin verilerini koruma konusunda bilinçli olmasını sağlamaktır. Peki, neden kişisel verilerimizi korumalıyız? İşte cevabı:

OKUL REHBERLİK HİZMETLERİ KAPSAMINDA YEREL HEDEF OLARAK BELİRLENEN"SINIR KOYMA"KONULU VELİ BROŞÜRÜ

KELEBEKLER SINIFI KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ

DOĞDUĞU BÜYÜDÜĞÜ TOPRAKLARI ve MEZUN OLDUĞU OKULU UNUTMAYAN HER DAİM DESTEK OLAN RUMELİKAVAKLI İŞADAMI SAYIN ŞENER MUSTAOĞLU'NU OKUL AİLE BİRLİĞİMİZLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİK.

ANASINIFIMIZ TİYATRO GEZİSİNDEN KARELER

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ TÖRENİNDEN KARELER

OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ SENA BAL ile 5/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ 6 ŞAPKALI DÜŞÜNME TEKNİĞİ İLE DOĞAL AFETLER KONUSUNU İŞLEMİŞLERDİR.

OKUL REHBERLİK HİZMETLERİ KAPSAMINDA OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ SENA BAL TARAFINDAN HAZIRLANAN VELİ ATILGANLIK BROŞÜRÜ PAYLAŞILMIŞTIR.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN İLÇELER ARASI KUPA TÖRENİ SEVİNCİ

Şbt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HÜSEYİN  ÖZCANLAR OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR.

OKUL İDARESİ

Şbt

İLÇEMİZ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ ORGANİZASYONU İLE İSTANBL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA SARIYER SOSYAL HİZMET MERKEZİ UZAMANLARINDAN PSİKOLOG HAVVA SAKA ve SOSYOLOG NUR BANU PEHLİVAN TARAFINDAN 27/02/2024 SALI GÜNÜ SAAT 19:30'DA ZOOM PROGRAMI ÜZERİNDEN  VELİ ve ÖĞRETMENLERİN KATILIMINA YÖNELİK "ŞİDDETİN AİLE BİRLİĞİNE ETKİSİNİN YANSIMALARI ve KADINA YÖNELİK ŞİDDETİ ÖNLEME" KONULU ÇEVRİMİÇİ SEMİNER ÇALIŞMASI DÜZENLENECEKTİR.

ÖĞRENCİLERİMİZ İLE DEMİRCİKÖY YAŞAM MERKEZİ ZİYARETİNDEN KARELER

Şbt

REHBER ÖĞRETMENİZ SENA BAL ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNE KİTAP OKUYOR.

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN KADROMUZ

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin birinci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Hepimizin yüreğinde derin izler bırakan, ülkemizin yaşadığı en acı tarihî, fiziki ve içtimai hadiselerden biri olan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor, kederli ailelerine sabır diliyorum.   Her bir öğrencimiz, her bir öğretmenimiz, bu aziz milletin evlatları olarak; geleceğimizin inşasında umudumuzu yeşerten kıymetli hazinemizdir. Kaybettiğimiz öğrenci, öğretmen ve vatandaşlarımızın aziz hatıralarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak da bizim en önemli görevlerimizdendir. Onların anıları eğitim camiamızın kalbinde sonsuza dek yaşayacaktır.   6 Şubat depremleri sadece binaları, yolları, köprüleri değil; gönüllerimizi, hayallerimizi, geleceğimizi de sarsan bir felaketti. Bu derece büyük felaketlerin elbette telafisi kolay olmuyor. Büyük imtihan ancak bununla beraber Allah'ın lütfettiği bir şey var ki o da bu milletin sahip olduğu derin köklerimizden gelen kardeşlik ve dayanışma ruhudur.   Böylesi zamanları tarihte çok geçirmiş olgun tecrübeler yumağı olan asil milletimiz, tesanüt ve dayanışma vasfının tezahürüyle müşterek geleceğimizin inşa sürecini kuvvetlendirmiş; birlik ruhuyla, acılarımızı hafifletmeyi, yaralarımızı sarmayı ve bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başarmıştır.    Milletimizin dayanışma içerisinde sergilediği 'asrın birlikteliği' ile depremin yaralarını sarmak, umudu yeniden inşa etmek ve geleceğe daha sağlam adımlarla yürümek için gerekli olan inancı, kararlılığı ve gücü eğitim camiamızın tüm mensuplarıyla daima diri tutacak; 'asrın birlikteliği'ni yalnızca bugünün değil, yarının da teminatı olarak gören yaklaşımımızla gelecek nesillere aktaracağımız en değerli mirasımız olarak politikalarımızla daha da pekiştireceğiz.   Bu duygu ve düşüncelerle, deprem şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; deprem sırasında gösterdikleri üstün çaba ve fedakârlıkla hayat kurtaran, yardım elini uzatan herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten, afetten muhafaza etsin."